Misuranta

Misuranta

MISURANTA

Mäntäntie 440

42100 Jämsä

 

HINNASTO   2019

Kysy myös peruutettuja aikoja!

Majaa vuokrataan  Jokilaakson Auto- ja Kuljetustyöntekijät ry osasto 104:n jäsenille.

AKT 104 jäsenille 40,00 e/vrk  (eläkeläiset  30,00e/vrk)  

Oman osaston jäsenten varaus oltava 4 viikkoa ennen, muuten voidaan vuokrata vieraille.

Ei erillistä iltavuokrausta.

Mahdollisuuksien mukaan muut AKT:n osastot ym. voivat vuokrata vapaita aikoja hintaan 200,00 e/pe-la-su. Siivousmaksu 70,00 e+lisätunnit, ellei ole siivottu. 400,00 e/viikko ma-su + 70,00 e siivousmaksu, ellei ole siivottu. Voidaan vuokrata myös ei-jäsenille, ellei muita tarjolla.   
Edelleenvuokraus on kielletty, tarkoittaa sitä, että vuokraaja on myös itse paikalla!

Kaikki aiheutetut vahingot on ilmoitettava ja korvattava. Jostain syystä ei oikein toimi !
Vuokralaisen vastuulla on "joukkonsa".
Vuokraus alkaa ja päättyy klo 14.00, ellei toisin sovita.

Saunassa puukiuas.

Varaukset:  Risto Westerholm 0400 235 404.  (+358408413466) Jätä tarvittaessa tekstiviesti.


Misurannan Järjestyssäännöt
Näin toimit majaa vuokratessasi

Olemme rakentaneet osastolle tasokkaan loma- ja kokouspaikan ja edellytämme myös vuokraajilta tason säilyttämistä. Epäselvyyksien välttämiseksi tutustu huolella allaoleviin sääntöihin

1. Vuokraamme yhdistyksen Mäntäntie 440, 42100 Jämsä sijaitsevaa majaa kokouksiin ja rauhallisiin juhliin. Vuokraan sisältyy myös mahdollisuus keittiön käyttöön. Huoneistoa varattaessa ilmoitetaan varaajan yhteystiedot ja vastuuhenkilö.

2. Majaa vuokrataan ensisijaisesti Jokilaakson Auto- ja Kuljetustyöntekijät ry osasto 104 jäsenille. (pois lukien sopimuskumppani) Edelleenvuokraus on ehdottomasti kielletty.

3. Majan vuokra maksetaan pankkisiirrolla yhdistyksen pankkitilille.

4. Misurannan varaukset ja avaimet   0400-235404  Tilaisuuden päätyttyä avain on palautettava.  Jos avain katoaa, vuokraaja maksaa lukkojen uudelleensarjoituksen.

5. Olemme vaalineet hyviä naapurisuhteita ja edellytämme, että vuokraajat ottavat tämän käyttäytymisessään huomioon. Velvoitteet ja oikeudet koskevat kaikkia majan käyttäjiä.

6. Vuokraaja vastaa siitä, että huoneisto on käytön jälkeen moitteettoman siisti. Huonekalujen on oltava  paikoillaan ja astiat pestyinä omilla paikoillaan. Roskat viedään pihalla sijaitsevaan roskikseen. Laiminlyönneistä johtuvat siivous-, astianpesu- ja muut mahdolliset kulut laskutetaan erikseen vuokraajalta.

7. Ulko-ovien lukitus ja ikkunoiden sulkeminen on ehdottoman tärkeätä.  Ikkunoita tai ovia ei saa jättää auki!

8. Vuokraaja on ilmoitusvelvollinen kaikista huoneistossa tapahtuneista vahingoista. Vuokraaja vastaa myös aiheutettujen vahinkojen korjauskuluista. Kaikista vahingoista, kuten rikkoutuneista astioista, esineistä sekä huoneistoon kohdistuneista vahingoista tulee ilmoittaa erikseen vuokranantajalle  viimeistään tilaisuutta seuraavana päivänä.

9. Vuokraajalla ei ole oikeutta avata lukittuja kaappeja.

10. Vuokraaja voi käyttää keittiötä ja siellä olevia astioita. Vuokraajan tuomat astiat, tyhjät korit, pullot ja muut esineet on vietävä tilaisuuden päätyttyä pois tai ne jäävät vuokranantajan omaisuudeksi.

11. Huoneiston käytön peruutus tulee tehdä ajoissa. Mikäli peruutus tapahtuu  vasta 4 vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa, peritään täysi vuokra.

12. Tupakointi huoneistossa on kielletty. Jos vieraat tupakoivat ulkona, on vuokraajan huolehdittava asianmukaisista tuhka-astioista.Tupakantumpit ja pullonkorkit laitettava  kaiteella oleviin astioihin,  myös talvella.Ulkotulien polttaminen  terassilla on ehdottomasti kielletty. Vuokraaja vastaa myös muualla poltettavista tulista.

13. Tontilla olevia puita tai muuta kasvillisuutta ei saa turmella eikä oksia katkoa. Nurmikolle ei saa ajaa autolla.

14. Majassa on ilmalämpöpumppu ja suora sähkölämmitys, jotka ovat peruslämmöllä majan ollessa käyttämättömänä. Patterit ovat esisäädettyjä, joten lämmön nostamiseksi virta päälle/pois- kytkin on keittiössä sulaketaulun oikealla puolen. Ilmalämpöpumppu toimii kauko-ohjauksella varauspuhelimen 0400-235404 kautta.

15. Takan yläreunassa on savupelti, joka vedetään ulos. Kääntöpelti on takan oikealla sivulla. Takkaa sytytettäessä kääntövarren on oltava kohdassa SUORAVETO ja takan lämmettyä pelti voidaan kääntää kohtaan LÄMMITYS.

16. Keittiön varustuksena on mikrouuni, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet. ÄLÄ KÄYTÄ LIESITUULETINTA, JOS TAKASSA ON TULI.

17. Saunaosastossa pukuhuoneen ilmastointikytkimessä on portaaton säätö. Lattialämmitystermostaattien kytkimiin ei ole syytä koskea. Saunan uunissa käytetään lyhyitä koivupuita, muualla sekapuuta. Takka- ja saunapuut valmiiksi koppaan seuraavaa käyttäjää varten.

18. Yläkerrassa on 8 vuodepaikkaa, liinavaatteet on tuotava itse.

Jokilaakson Auto- ja Kuljetustyöntekijät ry os.104 Hallitus